Deze 5 artikelen vonden jullie in 2021 het meest interessant


5.868 keer gelezen

We hebben weer een bijzonder jaar achter de rug. Ondanks de coronacrisis bleven de woningprijzen stijgen. We blikken nog één keer terug: overwaarde opnemen, de goedkoopste gemeenten en een zwembad in de tuin. Dit zijn de 5 meest gelezen artikelen in 2021.

1. Overwaarde huis: nu opnemen aantrekkelijker dan ooit

De huizenprijzen zijn het afgelopen jaar flink gestegen. Grote kans dat je een behoorlijke overwaarde op je huis hebt! Hiermee kan je bijvoorbeeld je pensioen aanvullen, een tweede huis kopen of de overwaarde gebruiken voor een verbouwing.

> Lees het artikel

2. Goedkoopste gemeenten van Nederland om te wonen in 2021: scoor een koopje in…

Begin 2021 woonde je het goedkoopst in de gemeente Pekela. Maar ook Den Helder en Veendam stonden in de top 10. Maar de huizenprijzen waren niet overal in Nederland zo voordelig…

> Lees het artikel

3. Wat kost een eigen zwembad in de tuin?

Afgelopen zomer droomden we massaal van een eigen zwembad in de tuin. Wij deelden wat het ongeveer kost om een zwembad te kopen, aan te leggen en te onderhouden. Ga jij voor een opblaasbaar zwembad, een opzetzwembad of een echt zwembad? Duik in het artikel voor meer info! 

> Lees het artikel

4. Wanneer heb je zon in de tuin?

In 2021 waren we toe aan zon, veel zon. We zochten voor je uit met welke windrichting je de meeste zon kan verwachten en in welke uurtjes jij het best van de stralen kan genieten. Benieuwd?

> Lees het artikel

5. Overwaarde huis opnemen: hoeveel kost het?

Voor het opnemen van je overwaarde, ga je een ‘nieuwe’ hypotheek aan. Hier zijn kosten aan verbonden. Wij gaven je 3 rekenvoorbeelden.

> Lees het artikel

Ook in 2022 staan we voor je klaar!

Natuurlijk blijven we je ook dit jaar voorzien van belangrijk en interessant nieuws. Én staan we voor je klaar wanneer je vragen hebt. Realiseer jij in 2022 jouw woonwensen? Wij helpen je er graag bij. Vraag een kosteloos adviesgesprek aan. Vul het formulier in of bel 078 648 14 80.

Heb je een vraag? Bel ons!