Deze 5 artikelen vonden jullie in 2020 het meest interessant


4.020 keer gelezen

Wat hebben we een bijzonder jaar achter de rug! Ondanks de coronacrisis, bleven de woningprijzen maar stijgen. We blikken nog één keer terug. Overwaarde opnemen, de goedkoopste gemeenten en de betekenis van bekende Funda termen. Dit zijn de 5 meest gelezen artikelen in 2020.

1. Overwaarde huis: nu opnemen aantrekkelijker dan ooit!

De huizenprijzen zijn het afgelopen jaar flink gestegen. Grote kans dat je een behoorlijke overwaarde op je huis hebt! Hiermee kan je bijvoorbeeld je pensioen aanvullen, een tweede huis kopen of de overwaarde gebruiken voor een verbouwing.

> Lees het artikel

2. Goedkoopste gemeenten van Nederland om te wonen in 2020: scoor een koopje in…

Begin 2020 woonde je het goedkoopst in de gemeente Delfzijl. Maar ook Den Helder en Veendam stonden in de top 10. Maar de huizenprijzen waren niet overal in Nederland zo voordelig…

> Lees het artikel

3. Wat kost een eigen zwembad voor in de tuin?

Afgelopen zomer droomden we massaal van een eigen zwembad in de tuin. Wij deelden wat het ongeveer kost om een zwembad te kopen, aan te leggen en de kosten per jaar. Ga jij voor een opblaasbaar zwembad, een opzetzwembad of een echt zwembad?

> Lees het artikel

4. Funda betekenis: onder bod, vrij op naam en verkocht onder voorbehoud

Onder bod, Verkocht onder voorbehoud en Vrij op naam (v.o.n.). Je hebt deze termen vast al eens voorbij zien komen op Funda. In dit artikel legden we je in het kort uit wat deze termen precies betekenen. Handig als jij opzoek bent naar een nieuwe woning!

> Lees het artikel

5. Overwaarde huis opnemen: hoeveel kost het?

Voor het opnemen van je overwaarde, ga je een ‘nieuwe’ hypotheek aan. Hier zijn kosten aan verbonden. Wij gaven je 3 rekenvoorbeelden.

> Lees het artikel

Ook in 2021 staan we voor je klaar!

Ook in 2021 blijven we je voorzien van belangrijk en interessant nieuws. En staan we voor je klaar als je vragen hebt. Realiseer jij in 2021 jouw woonwensen? Vraag een kosteloos adviesgesprek aan. Vul het formulier hieronder in of bel 078 648 14 80.

Heb je een vraag? Bel ons!