Open Huizen Dag 6 oktober 2018


Zaterdag 6 oktober 2018 is het weer Open Huizen Dag! Ben jij van plan om huizen te bezichtigen? Doe het op een slimme manier. Lees onze tips voor Open Huizen Dagen.

Deelnemende huizen

Op Funda vind je een een overzicht van de deelnemende huizen aan deze landelijke NVM Open Huizen Dag. Op ERA makelaars vind je deelnemende huizen aan de ERA Open Huizen Route.

Welke huizen passen binnen mijn budget?

Als je een huis bezoekt tijdens een Open Huizen Dag, zul je niet de enige zijn. Mocht je na de rondleiding heel enthousiast zijn over een huis, dan wil je gelijk weten of het huis helemaal binnen je budget past. Benieuwd? Bereken het in 1 minuut.

Onafhankelijk advies voor jouw situatie?

Verliefd geworden op een huis? Ook op deze Open Huizen Dag is Academica bereikbaar voor al jouw hypotheekvragen. Bel naar 078 648 14 18 of laat hieronder je gegevens achter.

Stel jouw vraag

Andere data

Kun je niet op 6 oktober? Geen probleem! Los van Open Huizen Dagen kun je vaak daarna nog makkelijk een huis bezichtigen waar je interesse in hebt. Voordeel is dat je dan ook een stuk minder concurrentie hebt bij het bieden op een huis. Toch benieuwd naar andere data? Bekijk het overzicht van alle Open Huizen Dagen.

Heb je een vraag? Bel ons!