Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

man en vrouw openen deur nieuwbouw

Woning kopen? Weet hoeveel je maximaal kan lenen

Wil je weten hoeveel hypotheek je kan krijgen? Wij vergelijken voor jou de laagste hypotheekrentes en voorwaarden van nagenoeg alle banken, verzekeraars en andere hypotheekaanbieders. Bereken het hieronder of bel direct met onze adviseurs: 078 648 14 80.

Maximale hypotheek berekenen

Deze berekening geeft een indicatie van je maximale hypotheek en is gebaseerd op een 10 jaar vaste hypotheekrente met Nationale Hypotheek Garantie. De berekening geldt voor personen jonger dan 57 jaar. Factoren zoals spaargeld, andere leningen, alimentatie, gewijzigde regelgeving omtrent energielabels (2024) en de woningwaarde zijn buiten beschouwing gelaten. Voor een nauwkeurige maximale hypotheekberekening en de bepaling van de exacte maandlast adviseren wij u graag persoonlijk.

Goed om te weten

Deze factoren hebben invloed op jouw maximale hypotheek:

  • Heb je een vast contract? Dan wordt gerekend met je vaste inkomen. Ook met een tijdelijk dienstverband is een hypotheek mogelijk!
  • Ben je zzp'er? Anders dan een paar jaar geleden, kunnen zzp'ers nu meer hypotheek krijgen door nieuwe rekenmethoden.
  • Welke financiële verplichtingen heb je? Heb je kredieten of een studieschuld? Ook dit wordt meegenomen bij het berekenen van jouw maximale hypotheek.

Kortom: een hypotheek is afhankelijk van veel factoren. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek 078 648 14 80. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met je op.

Heb je een vraag? Bel ons!