Hypotheek oversluiten

man met hond op bank

Profiteer van de lage hypotheekrente van nu! 

Heb jij nú een te hoge hypotheekrente? Daar kan je snel iets aan doen. En wees niet bang voor een boeterente, want die verdien je vaak al snel terug! Benieuwd? Neem vrijblijvend contact op en weet of je je maandlasten kan verlagen!

Plan gratis oriëntatiegesprek

De laagste hypotheekrentes van Nederland

Wij vergelijken alle hypotheekrentes in de markt. Kies een rente:

In 5 stappen jouw hypotheek oversluiten

 • 1. Neem contact op

  Wil je lagere maandlasten? Of sluit je hypotheek niet meer aan op jouw persoonlijke situatie? Dan kan je je hypotheek oversluiten. En ja dat is een hele klus, maar daarvoor zijn onze adviseurs! Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ideale hypotheek. Een oriënterend gesprek is altijd gratis, dus neem snel contact met ons op om een afspraak in te plannen. Weten of oversluiten iets voor jou is? Doe de gratis oversluitcheck!

 • 2. Inventarisatie

  Je hebt ons ingeschakeld! Onze adviseur belt je hoe en wanneer jij wilt. Tijdens een persoonlijk gesprek wordt je huidige hypotheek geïnventariseerd en worden jouw wensen in kaart gebracht. Past je hypotheek nog bij jouw huidige situatie? Veranderingen in bijvoorbeeld gezinssamenstelling of inkomen kunnen ervoor zorgen dat je hypotheek niet meer passend is.

 • 3. Vergelijking alle banken

  Op basis van jouw persoonlijke wensen wordt de meest geschikte bank gekozen. Academica adviseurs werken volledig onafhankelijk en zijn niet gebonden aan een bepaalde bank. Jouw persoonlijke adviseur vergelijkt alle banken op basis van hypotheekrentes- en voorwaarden en regelt de beste deal voor jou!

 • 4. Administratieve afhandeling

  Nu gaan we samen aan de slag om de door jouw gekozen hypotheek zo snel en efficiënt mogelijk te regelen. Onze specialist neemt direct contact op met alle betrokken partijen zoals de bank, taxateur en notaris. Aan jou de taak om alle benodigde documenten bij ons aan te leveren. Wij zorgen voor de correcte afhandeling van de hypotheekaanvraag.

 • 5. Nieuwe hypotheek vastleggen

  Nadat de bank jouw hypotheek akkoord heeft gegeven, wordt de notaris ingeschakeld. De notaris zorgt voor de aflossing van je oude hypotheek en stelt de nieuwe hypotheekakte op. Je wordt uitgenodigd om de hypotheekakte te komen ondertekenen. Jouw hypotheek is nu weer actueel en voldoet volledig aan jouw wensen!

 • Advies nodig? We helpen wanneer je wil

  Je krijgt bij ons altijd advies op maat. Zoek vandaag nog contact! Dan kan één van onze specialisten jou vandaag nog bellen om je opties te bespreken. Of hoe en wanneer je wilt!

  Gratis gesprek aanvragen

Hypotheek oversluiten? Vraag gratis ori├źntatiegesprek aan!

Bel 078 648 14 80 of vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met jou op!

Academica

Niks missen? Ontvang wekelijkse updates over hypotheken!

Heb je een vraag? Bel ons!