verzekeringen.jpg

Verzekeringen

Op verzekeringsgebied werkt Academica hoofdzakelijk samen met een tweetal partners. Deze partners hebben jarenlange ervaring met schade- en zorgverzekeringen. Zo ben je naast je hypotheek via Academica ook zeker van een hoogwaardige auto-, zorg-, en reisverzekering.

 

National Academic

National Academic werd opgericht in 1993. Al sinds de oprichting is het doel het leveren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor hbo'ers en academici. National Academic heeft voor haar schadeverzekeringen een zelfstandige vergunning van de Nederlandsche Bank. Hierdoor opereert de verzekeraar geheel onafhankelijk. Ook op het gebied van zorgverzekeringen heeft National Academic een polis met een zeer uitgebreide dekking. Meer informatie vind je op de website.

Promovendum

'Geen zorgen' is niet zonder reden de slogan van Promovendum. De doelstelling is jou ontzorgen op verzekeringsgebied, onder andere met een kwalitatief hoogwaardige zorgverzekering. Naar tevredenheid, zo blijkt uit de meer dan 220.000 verzekerden die bij Promovendum verzekerd zijn. Zij geven een 9,2 als klantwaardering. De zorgverzekering van Promovendum is er voor iedereen, heeft uitstekende voorwaarden, een ruime keuze uit aanvullende dekkingen én een scherpe premie.

Contact

Laat hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen uiterlijk %ContactTerm% contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 078 648 14 18.

Persoonsgegevens

 ,  Aanpassen?
Opzoeken adresgegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking