verzekeringen.jpg

Verzekeringen

Op verzekeringsgebied werkt Academica hoofdzakelijk samen met een tweetal partners. Deze partners hebben jarenlange ervaring met verzekeringen en richten zich eveneens op hoger opgeleiden. Zo ben je naast je hypotheek via Academica ook zeker van een hoogwaardige auto-, zorg-, en reisverzekering. 

 

National Academic

National Academic werd opgericht in 1993. Al sinds de oprichting is het doel het leveren van de beste prijs-kwaliteitsverhouding voor hbo'ers en academici. National Academic heeft voor haar schadeverzekeringen een zelfstandige vergunning van de Nederlandsche Bank. Hierdoor opereert de verzekeraar geheel onafhankelijk.

Promovendum

'Geen zorgen' is niet zonder reden de slogan van Promovendum. De doelstelling is jou ontzorgen op verzekeringsgebied. Naar tevredenheid, zo blijkt uit de meer dan 181.500 verzekerden die bij Promovendum verzekerd zijn. Zij geven een 9,1 als klantwaardering. Promovendum richt zich met haar verzekeringen op hoger opgeleiden.

Contact

Laat hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen uiterlijk %ContactTerm% contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 078 648 14 18.

Persoonsgegevens

 ,  Aanpassen?
Opzoeken adresgegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking