Briefgeld euro's

Vaste lasten omhoog? Hypotheek omlaag! Compenseer honderden euro’s


20.049 keer gelezen

Heb jij de eerste rekeningen van 2019 al binnen? Voor veel huishoudens wordt het even slikken! Dat kondigt een van de grootste vergelijkingswebsites in Nederland aan. Vaste lasten stijgen explosief tot wel 7.000 euro gemiddeld. Je kunt deze lastenstijging in één klap compenseren. Wij helpen je gratis op weg. Hoe? Dat lees je onderaan dit artikel.

Explosieve lastenstijging in 2019 tot wel 7.000 euro

Even terug naar die enorme stijging. Waar komt die vandaan? Gas, elektriciteit, je zorgverzekering of de premie voor je woonhuisverzekering, het wordt allemaal duurder. Vergelijkingswebsite Pricewise heeft berekend dat deze kosten gemiddeld met 10% stijgen. Dat betekent dat huishoudens komend jaar 600 tot 1.000 euro aan extra vaste lasten kwijt zijn. Maar daarmee ben je nog niet klaar…

Ook enkele belastingen flink omhoog 

De berekening valt waarschijnlijk nog eens honderden euro’s hoger uit! Pricewise nam de doorgevoerde BTW verhoging van 6% naar 9% namelijk niet mee. Hetzelfde geldt voor de verhoging van de wegenbelasting en de verwachte stijging van de gemeentelijke belastingen. Die vallen binnenkort weer op de mat!

Een greep uit de extreme lastenstijging in 2019: 

  • Een zorgverzekering is per gezin gemiddeld 183 euro duurder. *
  • De rekening voor elektriciteit neemt gemiddeld met 326 euro per huishouden toe. *
  • Het BTW-tarief is vanaf 1 januari omhoog gegaan van 6% naar 9%.
  • De wegenbelasting en gemeentelijke belastingen stijgen fors dit jaar.

* Bron: Pricewise

Compenseer jouw lastenstijging nú nog met je hypotheek

Het enige wat in 2019 nog niet gestegen is? De meeste hypotheekrentes! En daar kan jij nu nog van profiteren. In november lieten we jou een voorbeeld zien van een klant die maandelijks meer dan 400 euro bespaarde door zijn hypotheek over te sluiten. En je bent nog niet te laat om hetzelfde te doen! De rentes zijn tegen alle verwachtingen in nog laag. Maar hoe lang nog? Dat is de vraag… Feit is wel dat je nu nog op tijd bent om te profiteren!

Nu gratis: oversluit-check!

Wij vonden dit nieuws een goede reden voor een gratis oversluit-check. Wil jij weten of het voor jou ook mogelijk is om de extreme lastenverhoging in 2019 te compenseren? Wij berekenen het voor je! Laat hieronder je gegevens achter of bel ons direct: 078 648 14 80.

Extra tip: bespaar op je verzekeringen!

Op zoek naar voordelige verzekeringen? Onze partner Promovendum biedt verzekeringen met uitstekende voorwaarden, service én lage premies, voor hoger opgeleiden. Zo is er ook een 20% overstapkorting voor de Promovendum autoverzekering! Profiteer jij ook?

Heb je een vraag? Bel ons!