rekenmachine en houten huisje

Hypotheek openbreken of verhuizen in 2022: in één klap besparen!


13.713 keer gelezen

Zit jij de komende jaren nog vast aan je oude hypotheek? Denk jij dat een lage rente er voor jou niet in zit? Dan kan tussentijds je hypotheek ‘openbreken’ of verhuizen wel eens de oplossing zijn…

Hypotheek openbreken in 2022? Loont snel!

Wil je (voorlopig) niet verhuizen, maar wel een lagere hypotheek? Dan kan je vaak je hypotheek tussentijds openbreken of oversluiten. En ja, vaak betaal je een boetrente voor het vroegtijdig openbreken van je hypotheek. Maar: dat verdien je vaak terug met het geld dat je maandelijks op je hypotheeklast kunt besparen. Tip: vraag altijd om onafhankelijk advies bij deze rekensom. Bij Academica weet je in één telefoontje al een indicatie van jouw besparing. 

Verhuizen? Nieuwe hypotheek met lage rente!

Ondanks dat je al een hypotheek hebt, kun je uiteraard verhuizen. Het voordeel daarvan is dat je in één klap van je oude hypotheek af bent: die los je af met de verkoop van je huis. En dat betekent niet alleen een nieuwe hypotheek: ook kun je eindelijk profiteren van die lage hypotheekrente waar iedereen het al jaren over heeft.

Wel of niet opbreken: ga voor onafhankelijk advies

Verhuizen of je hypotheek openbreken is een beslissing waar je misschien over twijfelt. Wat wordt in 2022 jouw besparing op je maandlasten? Welke hypotheek past het best bij jou? Ga voor onafhankelijk advies bij Academica. Wij vergelijken alle rentes en voorwaarden in de markt en geven advies op maat. Er is meer mogelijk dan je denkt!

Jouw opties weten? Vraag gratis gesprek aan!

Bel 078 648 14 80 voor onafhankelijk advies en profiteer ook van die lage hypotheekrente! Of laat hieronder je gegevens achter.

Heb je een vraag? Bel ons!