Grote woning

Aankoopbegeleiding: 10 voordelen die het verschil maken!


17.419 keer gelezen

Een huis kopen zonder kopzorgen? Dat kan absoluut. Alles wat er geregeld moet worden, kan je namelijk uit handen geven. Ontdek de grote voordelen van aankoopbegeleiding!

1. De waarde van een woning? Vooraf berekend!

Je hebt al 2 keer een huis bezichtigd. Dit wordt ‘m! Je geeft ons een belletje en wij laten een onafhankelijke expert uitzoeken wat de werkelijke waarde is van de woning. Zo achterhalen we of de woning financieel haalbaar voor je is. Is dat niet zo? Dan weet je dat op tijd!

2. Onderhandelen met de juiste schwung

“Dit huis ga ik kopen, wow!” is niet zo slim om te roepen tijdens je eerste bezichtiging. Gelukkig hoef je zelf niet te onderhandelen, dat zit namelijk inbegrepen in de aankoopbegeleiding. Onze aankoopexpert gaat bieden op basis van feiten. Het gejuich laten we graag aan jou over, achter de schermen ;).

3. Aankoopprijs verlagen tot het minimum

Omdat je onze experts laat bieden, kun je de beste prijs voor de woning krijgen. We zetten namelijk alles op alles om de koopsom te verlagen tot het absolute minimum. Dit kan jou letterlijk tienduizenden euro’s schelen.

4. Alles checken tot in de kleinste details? Dat doen wij!

Als je een ingewikkelde koopakte voorgeschoteld krijgt, hoef je niet te schrikken. Wij lichten ‘m door en bekijken alle juridische aspecten. De feitelijke levering, wanneer de bankgarantie gesteld moet worden en meer ‘stoffig’ gedoe. Wij adviseren je en samen hakken we knopen door.

5. Gratis voortaxatie, check!

Wij geven jou alvast een goede indicatie van de marktwaarde van de woning, zodat we samen een reëel bod uit kunnen brengen op de woning. Hiermee heb je een streepje voor op andere geïnteresseerden!

6. Bouwkundige keuring, regelen we keurig!

Voordat je een huis koopt wil je weten of er gebreken zijn. Bij de aankoopbegeleiding kan je een bouwkundige keuring laten uitvoeren. Zo voorkom je een miskoop!

7. Besparen op notariskosten

Als je een huis koopt, heb je een notaris nodig. En die is vaak prijzig! Heb je aankoopbegeleiding? Dan regelen we de voordeligste notaris met een bewezen goede service.

8. De laagste hypotheekrente voor jou

Het voordeel van Academica? Wij zijn onafhankelijk! Dat betekent dat we alle aanbieders in de markt vergelijken voor de laagste hypotheekrente. Dat scheelt jou weer extra maandlasten.

9. Ook na de aankoop helpen we je

De hypotheek is rond en je krijgt binnenkort de sleutel van je nieuwe huis. Top! Heb je vragen? Stel ze gerust, ook wanneer je persoonlijke situatie verandert. Bijvoorbeeld wanneer je minder gaat werken of gaat scheiden. Het moet voor jou natuurlijk financieel behapbaar blijven.

10. Onze aankoopbegeleiding is erg voordelig

Academica rekent een vaste lage prijs van 995 euro (inclusief BTW) voor de aankoopbegeleiding (inclusief een gevalideerd taxatierapport). Ter vergelijking: aankoopmakelaars kosten al gauw ruim 2000 euro. Zij rekenen vaak een percentage van de aankoopsom als courtage.

Interesse in aankoopbegeleiding? Zo geregeld!

Bel 078 648 14 18 en wij gaan voor je aan de slag. Of laat hieronder je gegevens achter. 

Heb je een vraag? Bel ons!