skyline rotterdam

5 nieuwbouwprojecten Rotterdam 2021: van noord tot zuid, bekijk snel!


22.902 keer gelezen

Nieuwbouw in Rotterdam zit in de lift! Om nieuwbouw koopwoningen te bemachtigen, moet je er tegenwoordig snel bij zijn. Wil jij dat graag? Bij deze 5 nieuwbouwprojecten in Rotterdam zijn er nog woningen beschikbaar in 2021! Tip: regel op voorhand een financiële check. Deze is vaak verplicht bij inschrijving, omdat je financiële mogelijkheden voor de verkoper duidelijk zijn. Hierdoor maak je meer kans op een woning!

1. Imagine - nieuwbouw Rotterdam Zuid

  • Aantal huizen nog beschikbaar eind juli 2021: 61
  • Vraagprijs: € 277.500 tot € 1.395.500

Bron: Funda

John Lennon zong ‘t al in zijn Imagine: “you may say I’m a dreamer, but I’m not the only one”. Zouden de architecten van internationaal bekend bureau Barcode Architects dat ook gedacht hebben toen ze aan dit nieuwbouwproject in Rotterdam begonnen? Imagine bestaat uit een combinatie van stadswoningen, luxe appartementen en penthouses met in het midden een binnentuin om van te genieten. Aan stads uitzicht ontbreekt het trouwens ook niet. Zo kijk je vanaf Laan op Zuid uit op het centrum, de Maas of Feyenoord City. Er zijn ook genoeg mogelijkheden voor gezellige horeca en handige winkels, trouwens! Wij dromen hiervan, jij ook?

2. Prinsenpark – nieuwbouw Rotterdam Oost

  • Aantal huizen nog beschikbaar eind juli 2021: 27
  • Vraagprijs: € 281.250 tot € 1.375.000

Bron: Funda

Ben jij op zoek naar een woning in de stad, met de voordelen van wonen in ’t groen? Dan is Prinsenpark in Rotterdam misschien iets voor jou. De lichte appartementen zijn namelijk ruim omgeven door groen, maar tóch vind je er gezelligheid gelijk om de hoek. Je bent met tien passen bij het sportpark en staat met twintig stappen in het Kralingse Bos. Hoge vaste lasten? Nee, hoor! Dit nieuwbouwproject is heel duurzaam gebouwd. Zo ben je bijvoorbeeld aangesloten op een warmte/koudeopslag waardoor jouw energiekosten laag blijven. En dat is mooi, want dan kan je een keertje extra uit eten bij alle leuke horeca om de hoek! Zie jij jezelf daar al wonen?

3. Het ZuideR - nieuwbouw Rotterdam Zuid

  • Aantal huizen nog beschikbaar eind juli 2021: 15
  • Vraagprijs: € 392.000 tot € 625.000

Bron: Funda

Dit is een écht speciaal nieuwbouwproject. Het ZuideR is namelijk het voormalige Rotterdamse Zuiderziekenhuis dat wordt omgebouwd tot prachtige woningen. Je woont hartstikke modern, maar ook in een monumentaal pand. En denk je: “oei, de brug over” of “ai, de tunnel door”? Laat je verbazen door het Brooklyn van Rotterdam, namelijk Zuid. Je vindt hier veel restaurants, winkels, food courts en hippe cafés, maar je kan ook makkelijk de rust opzoeken in het Zuiderpark. In dit project vind je loftappartementen en grondgebonden woningen. Voor ieder wat wils, dus!

4. Landgoed de Hoven - nieuwbouw Rotterdam Noord

  • Aantal huizen nog beschikbaar eind juli 2021: 34
  • Vraagprijs: € 580.000 tot € 1.345.000

Bron: Funda

Wil jij een écht uniek nieuwbouwhuis in Rotterdam? Neem dan eens een kijkje bij Landgoed de Hoven. Deze luxe appartementen met gigantisch terras liggen namelijk in een 25 hectare groot prark. Én je hebt ook nog eens een eigen afgesloten park ter beschikking! De woningen zijn allemaal luxe afgewerkt en het ontbreekt je door de grote ramen niet aan natuurlijk licht. Modern én op stand wonen! De drie woontorens zijn namelijk liefkozend De Oranjerie, ’t Koetshuis en Villa de Hoven gedoopt. En dat in de grote stad!

5. Eden District - Waterfront - nieuwbouw Rotterdam Centrum West

  • Aantal huizen nog beschikbaar eind juli 2021: 10
  • Vraagprijs: € 550.000 tot € 1.691.500

Bron: Funda

In het Lloydkwartier in Schiehaven vind je binnenkort de huizen van Eden District – Waterfront. En de naam verraadt het al een beetje: de huizen uit dit deel van het Rotterdamse nieuwbouwproject kijken uit op het water van de Maas. Altijd een mooi uitzicht, dus! Maar ook de verscholen groene oase is een pluspunt van dit project. Daarnaast zijn de woningen, zowel de appartementen, stadswoningen en luxe penthouses, allemaal voorzien van duurzame elementen. Eden District bewijst dat duurzaam en prachtig wonen elkaar niet uitsluit. Heb jij je verhuisdozen al ingepakt?

Gratis check nieuwe hypotheek? Neem contact op!

Laat gratis checken hoeveel je kunt lenen voor een nieuw huis. Bel 078 648 14 80 of laat hieronder je gegevens achter. Academica is onafhankelijk en vergelijkt alle rentes en voorwaarden in de markt. Alles voor de beste nieuwbouw hypotheek.

Heb je een vraag? Bel ons!