home.jpg

Disclaimer

Academica streeft naar een optimale betrouwbaarheid en actualiteit van de websites. Onjuistheden en onvolledigheden kunnen desondanks voorkomen.

Academica kan derhalve tussentijds de informatie op de websites actualiseren. Academica kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die het gevolg is van problemen veroorzaakt door, of inherent is aan het verspreiden van informatie via internet, zoals storingen of onderbrekingen van of fouten of vertraging in het verstrekken van informatie door Academica of door u aan Academica, middels deze website.

Op overeenkomsten met Academica zijn de reglementen van Academica van toepassing. Deze zijn opvraagbaar bij Academica (Postbus 670, 3300 AR Dordrecht). Academica tracht uiteraard elke klantenreactie binnen een acceptabele tijd te beantwoorden maar kan niet garanderen dat deze te allen tijde binnen een door de consument aanvaardbare termijn worden verwerkt. Bij een in de optiek van de klant te laat verwerkte klantenreactie aanvaardt Academica geen aansprakelijkheid.

Datum disclaimer: 1 oktober 2012

Contact

Laat hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen uiterlijk %ContactTerm% contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 078 648 14 18.

Persoonsgegevens

 ,  Aanpassen?
Opzoeken adresgegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking