Onafhankelijk hypotheek berekenen 2024

Vrouw met laptop op schoot

Wil je weten hoeveel hypotheek je kan krijgen? Hieronder kan je onafhankelijk jouw maximale hypotheek berekenen voor 2024. Academica vergelijkt alle hypotheekrentes in de markt én selecteert de hypotheek met laagste rente en de beste voorwaarden in jouw situatie. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Bereken jouw hypotheek

Deze berekening geeft een indicatie van je maximale hypotheek en is gebaseerd op een 10 jaar vaste hypotheekrente met Nationale Hypotheek Garantie. De berekening geldt voor personen jonger dan 57 jaar. Factoren zoals spaargeld, andere leningen, alimentatie, gewijzigde regelgeving omtrent energielabels (2024) en de woningwaarde zijn buiten beschouwing gelaten. Voor een nauwkeurige maximale hypotheekberekening en de bepaling van de exacte maandlast adviseren wij u graag persoonlijk.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Academica biedt al meer dan 40 jaar onafhankelijk hypotheekadvies. De hoogte van je hypotheek is naast je inkomen, ook afhankelijk van veel andere factoren. Zo wordt er bij een vast contract gerekend met je vaste inkomen, maar er is ook met een tijdelijk dienstverband een hypotheek mogelijk. Daarnaast worden ook kredieten en studieschulden meegenomen in de berekening van jouw maximale hypotheek. Zzp’er? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Academica zetten we net een stap extra, waardoor jij de beste hypotheek in jouw situatie krijgt!

Daarom Academica

Benieuwd wat je exact kan lenen? Neem contact op!

Wij helpen je graag! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek door te bellen naar 078 648 14 80 of plan in 1 minuut een gratis gesprek. Op werkdagen reageren wij binnen 4 uur.

Heb je een vraag? Bel ons!