Onafhankelijk hypotheek berekenen 2021

Vrouw met warm kop koffie

Op dit moment is de kans groot dat je meer hypotheek kan krijgen door de lage hypotheekrentes. Maar hoeveel? Hieronder kan je onafhankelijk jouw maximale hypotheek berekenen voor 2021. Academica vergelijkt alle hypotheekrentes in de markt én selecteert de hypotheek met laagste rente en de beste voorwaarden in jouw situatie. Zo weet je zeker dat je goed zit!

Bereken jouw hypotheek

Onze berekening geeft een indicatie van je maximale hypotheek. Hierbij zijn factoren zoals spaargeld, andere leningen, alimentatie en de huiswaarde buiten beschouwing gelaten.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Academica biedt al zo'n 40 jaar onafhankelijk hypotheekadvies. De hoogte van je hypotheek is naast je inkomen, ook afhankelijk van veel andere factoren. Zo wordt er bij een vast contract gerekend met je vaste inkomen, maar er is ook met een tijdelijk dienstverband een hypotheek mogelijk. Daarnaast worden ook kredieten en studieschulden meegenomen in de berekening van jouw maximale hypotheek. Zzp’er? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Academica zetten we net een stap extra, waardoor jij de beste hypotheek in jouw situatie krijgt!

Daarom Academica

Benieuwd wat je exact kan lenen? Neem contact op!

Wij helpen je graag! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek door te bellen naar 078 648 14 80 of plan in 1 minuut een gratis gesprek. Op werkdagen reageren wij binnen 4 uur.

Heb je een vraag? Bel ons!