home.jpg
Hypotheek oversluiten?

De hypotheekrente is historisch laag. Laat nu je hypotheek checken voor lagere maandlasten.

Mogelijkheden in mijn situatie
steplisticon

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is uitzonderlijk laag. Heb je een bestaande hypotheek, dan profiteer je daar wellicht nog niet van. Zeker nu levert in veel situaties het oversluiten van de hypotheek voordeel op. Met lagere maandlasten die een eventuele boeterente van de bank (ruimschoots) compenseren. Wat in jouw specifieke situatie het verschil is, berekenen onze ervaren hypotheekadviseurs graag voor je. Geheel vrijblijvend.

De laagste hypotheekrentes

Selecteer een hypotheekrente
Hypotheekrente reserveren

In 5 stappen naar je volgende hypotheek

 • stepicon
  1. Neem contact op

  Heb je een hypotheek en nog niet onderzocht of het oversluiten lagere maandlasten oplevert? Neem in dat geval contact met ons op via info@academica.nl of 078 – 6 481 418. De kennismaking is uiteraard kosteloos en geheel vrijblijvend. 

 • stepicon
  2. Inventarisatie

  Onze hypotheekspecialisten brengen je huidige hypotheeksituatie in kaart. Is er bijvoorbeeld sprake van een boeterente en kent de hypotheek nog andere voorwaarden die van belang zijn bij het oversluiten? Ook van belang is hoe lang je de rente nog betaalt die je met de bank (rentevast termijn) afgesproken hebt.

 • stepicon
  3. Vergelijking alle hypotheekaanbieders

  We berekenen het verschil in maandlasten tussen jouw huidige hypotheek en het scherpste, actuele aanbod. Alle banken worden hierin meegenomen. Ook houden we rekening met de kosten voor het oversluiten. Je weet zo precies wat je er op vooruit kan gaan!

 • stepicon
  4. Regelen oversluiten hypotheek

  Samen met jou is de keus gemaakt voor de hypotheek die aansluit bij jouw wensen. Dit kan bij je huidige bank zijn of bij een andere hypotheekaanbieder die betere voorwaarden biedt. We regelen de daadwerkelijke oversluiting en dragen zorg voor de volledige administratieve afhandeling. 

 • stepicon
  5. Je nieuwe hypotheek!

  Het oversluiten van jouw hypotheek is nu geregeld! Het voordeel zie je direct terug in de maandlasten. Ook in de tijd daarna houden we voor je in de gaten of jouw hypotheek aan de meest actuele maatstaven voldoet. En heb je zelf vragen? Deze beantwoorden we graag. 

Bereken hoeveel je maximaal kunt lenen

Inkomen (bruto per jaar)
Inkomen partner (optioneel)
Maximale verantwoorde hypotheek € ...
Maandlasten (netto) € ...

Dit is een indicatie. Lees meer

Precies weten wat je maximaal kunt lenen?

Maak een afspraak
mijn_situatie.jpg

Wat kunnen we voor je betekenen?

Volgende

Contact

Laat hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen uiterlijk %ContactTerm% contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 078 648 14 18.

Persoonsgegevens

 ,  Aanpassen?
Opzoeken adresgegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking