Maximale hypotheek berekenen 2021

Man en vrouw op bank

Nieuwe woning kopen? Dan is het slim om op voorhand te weten wat je kunt lenen. Bereken je maximale hypotheek voor 2021 snel hieronder. Goed om te weten: Academica is onafhankelijk en vergelijkt alle rentes in de markt. Bij ons is er altijd meer mogelijk en het eerste gesprek is gratis!

Bereken maximale hypotheek 2021

Onze berekening geeft een indicatie van je maximale hypotheek. Hierbij zijn factoren zoals spaargeld, andere leningen, alimentatie en de huiswaarde buiten beschouwing gelaten.

Meer mogelijk bij Academica!

  • Tijdelijk contract? Ook dan is een hypotheek afsluiten vaak mogelijk. Wij leggen je uit hoe het zit.
  • Zzp'er? Wij weten bij welke banken je op een verantwoorde manier meer hypotheek kunt krijgen. De ene bank hanteert namelijk strengere rekenmethodes dan de andere bank.
  • Extra maandlasten? Alimentatie, studieleningen, leaseauto of telefoon op afbetaling? Hiermee houden we rekening in de hypotheekberekening!

Weten wat er mogelijk is? Plan een gratis gesprek of bel 078 648 14 80. Op werkdagen nemen wij binnen 4 uur contact met je op.

Laagste hypotheekrentes van Nederland

De hypotheekrentes zijn nu nog zeer laag. Zet hem op tijd vast en profiteer zolang je zelf wilt. Vaak wordt renteperiode van 20 jaar gekozen!

Daarom Academica

Heb je een vraag? Bel ons!