Inntel Hotels


Toe aan een overnachting buitenshuis? Hoe fijn jouw eigen woning ook is, we willen er allemaal wel eens op uit. Als klant van Academica krijg je 15% korting op een overnachting bij Inntel Hotels Rotterdam Centre en Mainport by Inntel Hotels. 

Inntel Hotels Rotterdam Centre 

Overnachten op een unieke plek in het centrum van Rotterdam? Bij Inntel Hotels Rotterdam Centre geniet je van een overnachting in een kamer met prachtig uitzicht. Kies voor uitzicht over de skyline van Rotterdam of een panoramisch zicht over de Maas en de Erasmusbrug! De kamers in dit 4-sterren hotel zijn comfortabel en van alle gemakken voorzien. 

Mainport by Inntel Hotels 

Hou je van luxe? Dan voel je je vast thuis in het meest moderne en luxueuze 5-sterren designhotel in Rotterdam: hotel Mainport. In de comfortabele ruime kamers geniet je van een adembenemend uitzicht. Altijd al een jacuzzi of privé sauna in huis gewild? Maar liet jouw hypotheek dat nét niet toe? ;) Bij Mainport ben je aan het juiste adres voor een luxe overnachting in een hotelkamer mét al deze faciliteiten!

Boek nu een overnachting mét korting

Het hele jaar door kun je een overnachting met 15% korting boeken. Hoe je dit kan reserveren? Bel  of stuur een e-mail onder vermelding van ‘Academica korting’: 

  • Inntell Hotels Rotterdam Centre: bel 010 21 75 757 of stuur een e-mail naar reservationsrotterdam@inntelhotels.nl.
  • Mainport by Intell Hotels: bel 010 21 75 757 of stuur een e-mail naar reservations@mainporthotel.com.

Voorwaarden

  • Deze korting geldt alleen als je klant bent bij Academica en is op basis van beschikbaarheid.
  • Je ontvangt de 15% korting over het best beschikbare tarief op het moment van reserveren.
  • Het best beschikbare tarief verschilt per dag en wordt vastgesteld op basis van duur van het verblijf, de datum, het aantal kamers en het moment van boeken.
  • De aangeboden tarieven zijn exclusief ontbijt en exclusief 6,5% stadsbelasting (percentage kan tussentijds door de Gemeente Rotterdam worden aangepast).
  • De korting is alleen geldig voor individuele reserveringen. Op groepen vanaf 10 kamers zijn andere voorwaarden en tarieven van toepassing.
  • De korting kun je niet gebruiken van 6 april 2019 tot en met 7 april 2019, 12 juli 2019 tot en met 14 juli 2019 en 31 december 2019.
  • Op alle reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Individuele reserveringen zijn kosteloos tot 16:00 uur 1 dag voor aankomstdatum te annuleren.

⟵ Terug naar het overzicht

Heb je een vraag? Bel ons!