HealthCity


Flink gesjouwd tijdens een verhuizing? Of je huis net opgeknapt? Werk aan je conditie en blijf superfit! Als klant van Academica kun je voordelig naar de sportschool. Via het High Five Fitness Network van High Five Health Promotion sluit je nu een fitnessabonnement af mét korting.

Het abonnement bij HealthCity

  • Je krijgt minimaal € 2,- en maximaal € 17,- korting op een abonnement. De korting is afhankelijk van de club. HealthCity heeft 4 wekelijkse tarieven en geen maandtarieven.
  • Het inschrijfgeld (€ 35,-) is inclusief een persoonlijk sportschema en 2x begeleiding.
  • De minimale abonnementsduur is 6 maanden.

Korting bij andere sportscholen

Sporten bij een andere sportschool is natuurlijk ook mogelijk! Er zijn namelijk nog veel meer sportscholen bij High Five Fitness Network aangesloten waar je voordelig kunt sporten. Als je bent aangemeld vind je de voorwaarden en kortingen hiervan.

Meld je hier aan

Je kiest jouw sportschool nadat je een account hebt aangemaakt. Vul bij organisatie Academica in en bij organisatie ID A33A93. De prijs van het abonnement inclusief korting krijg je dan meteen te zien.

Voorwaarden

  • Het abonnement wordt automatisch verlengd nadat de minimale abonnementsduur voorbij is. Er is een opzegtermijn van een maand.
  • Het aanbod geldt niet in combinatie met andere acties. Ben je al lid bij 1 van de deelnemende sportscholen? Neem dan contact op met de klantenservice van High Five Health Promotion om te informeren of jouw abonnement omgezet kan worden.

Vragen?

Je bereikt High Five Fitness Network via 020 426 12 34.

⟵ Terug naar het overzicht

Heb je een vraag? Bel ons!