home.jpg

Onafhankelijk hypotheekadvies, wat heb je eraan?

Hypotheek nodig? Er zijn meer dan 40 hypotheekaanbieders op de markt en nog veel meer verschillende hypotheekproducten. Hoe kun je daar nog de beste hypotheek voor jou uit halen, inclusief de laagste rente? Dat doet een onafhankelijke hypotheekadviseur!

Wat doet een onafhankelijke hypotheekadviseur voor jou?

Met een telefoontje naar Academica  schakel je een onafhankelijke hypotheekadviseur in. Maar wat is de meerwaarde voor jou? Bijvoorbeeld ten opzichte van advies via jouw bank? Onze onafhankelijke hypotheekadviseur vergelijkt álle hypotheekaanbieders en producten met elkaar. Doel: voor jou de beste en meest voordelige hypotheek vinden. Maar voordat de vergelijking wordt gedaan, worden eerst jouw wensen en financiële situatie in kaart gebracht. Zo krijg je advies op maat. Kortom: een onafhankelijk adviseur komt voor jouw belangen op én zoekt voor jou de laagst mogelijke rente!

 

Krijg ik bij de bank dan niet de laagste hypotheekrente?

Grote kans van niet. De bank biedt alleen eigen producten en tarieven aan, waardoor de kans groot is dat je de laagste rente misloopt. En dat kan je echt tienduizenden euro’s extra kosten. Kijk maar! Ook zitten er soms lastige voorwaarden aan hypotheken vast. Een beetje hulp is dus niet overbodig!

 

Hoe vergelijkt jullie onafhankelijk hypotheekadviseur alle rentes in de markt?

Wij werken met een supersysteem waarin alle producten en hypotheekrentes van alle aanbieders staan. Waarom is dit zo belangrijk? Per aanbieder kunnen de rentes per rentevaste periode verschillen. Kijk maar naar het voorbeeld hieronder:

 

 

 

Aanbieder A is de voordeligste als het gaat om het 10 jaar rentevast, maar veel duurder bij het 30 jaar. Aanbieder B is duurder wanneer je jouw rente 10 jaar vastzet. Maar is weer veel voordeliger bij 30 jaar vast.

Zodra je ons belt, hebben we écht de laagste actuele rente voor je. Ook zien we precies welke voorwaarden er aan elke hypotheek verbonden zijn, en of jij er voor in aanmerking komt. Of een hypotheek bij je past, hangt van veel factoren af. Daarom is onafhankelijk advies zo belangrijk. Jij krijgt advies op maat én je weet dat alle  mogelijke opties vergeleken zijn. Stel je voor dat je het zelf zou moeten vergelijken!

 

Kies voor onafhankelijk hypotheekadvies van Academica!

Jij bent één telefoontje verwijderd van onafhankelijk hypotheekadvies! Bel 078 648 14 18 en we gaan vandaag nog voor je aan het werk.

mijn_situatie.jpg

Wat kunnen we voor je betekenen?

Volgende

Contact

Laat hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen uiterlijk %ContactTerm% contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 078 648 14 18.

Persoonsgegevens

 ,  Aanpassen?
Opzoeken adresgegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking