Hypotheek-binnen-een-week.jpg

Hypotheek binnen een week? Dat kan sneller!

Hebben we je aandacht? Stunten met snelheid, een hypotheek binnen een week. Dat spreekt veel mensen aan. Zeker als je nu een huis wilt kopen! Maar is een hypotheek binnen een week wel voordelig? En kan het nog sneller geregeld worden?

Is een hypotheek binnen een week wel zo voordelig?

Je stapt bij de bank naar binnen of je belt ze op en zegt: ‘ik wil graag een hypotheek binnen een week.’ Dan krijg je vast te te horen: ‘oké, we gaan kijken wat we voor je kunnen doen.’ Maar krijg je dan wel de laagste hypotheekrente van 2017? Waarschijnlijk niet. Je krijgt namelijk alleen de hypotheekrente die de bank zelf aanbiedt. Banken vergelijken geen hypotheekrentes: ze verkopen hun eigen product. Met zo'n ‘snelle hypotheek’, kan je uiteindelijk dus veel duurder uit zijn. 

Krijg je écht binnen een week een hypotheek?

Dat is de vraag. Niet alle hypotheken kunnen binnen een week geregeld worden. Je moet veel stukken aanleveren voor een hypotheekaanvraag. Zelf geen voorwerk gedaan? Dan is een hypotheek binnen een week niet altijd haalbaar.

Wat heb je nodig voor een ‘snelle hypotheek’? 

  1. Onafhankelijk hypotheekadvies
    Schakel een goede, onafhankelijke hypotheekadviseur in. Je weet dan snel wat je kunt lenen voor een huis en welke bank jouw aanvraag het snelst kan afwikkelen.
  2. Een overlijdensrisicoverzekering..
    ..is een must als je een hypotheek wilt. De kans bestaat dat je die niet in een week rond krijgt. Soms zijn er bijvoorbeeld medische onderzoeken nodig. Sluit deze verzekering dus ruim van tevoren af. Nog geen overlijdensrisicoverzekering? Geef dit aan bij je hypotheekadviseur. Hij of zij kijkt met jou mee naar de snelste oplossing.   
  3. Alle andere benodigde stukken
    De bank heeft veel documenten van je nodig voordat jouw hypotheekaanvraag akkoord is. Denk bijvoorbeeld aan de koopovereenkomst, een werkgeversverklaring en een recent taxatierapport.*


"Hypotheek binnen een week? Wij zijn sneller!"


Wij zijn sneller én zorgen voor de laagste rente

Een hypotheek binnen een week is mogelijk! Maar wist je dat Academica jouw hypotheek zelfs in 5 dagen kan regelen? Als je alle documenten op orde hebt en er geen obstakels zijn, is het zo geregeld. Nog niet alles op orde? Ook dan gaan wij natuurlijk voor jou aan de slag om alles zo snel mogelijk rond te krijgen. Nog belangrijker: jij gaat er bij ons met de laagste hypotheekrente vandoor. Wij vergelijken namelijk wél alle hypotheken in de markt.

Enthousiast geworden?
Bel 078 648 14 18 en we plannen een afspraak in. Gewoon bij jou thuis of waar je maar wilt. Dat kan vaak dezelfde dag nog! Je kan ook hieronder je gegevens achterlaten (even op de button klikken). We nemen dan snel contact met je op. Tot dan!
 

* Jouw adviseur bij Academica regelt een voorlopig taxatierapport tegen een zeer laag tarief!

mijn_situatie.jpg

Wat kunnen we voor je betekenen?

Volgende

Contact

Laat hieronder jouw gegevens achter. Wij nemen uiterlijk %ContactTerm% contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook: 078 648 14 18.

Persoonsgegevens

 ,  Aanpassen?
Opzoeken adresgegevens mislukt Handmatig invoeren?
Vraag/opmerking