blij verbaasd koppel

Woonnu hypotheek: 5 redenen om voor deze nieuwe verstrekker te gaan


13.584 keer gelezen

Met zoveel verschillende geldverstrekkers in Nederland, kan het moeilijk zijn om de voordeligste hypotheek in jouw situatie te vinden. Laat ons dit voor je doen! Academica vergelijkt namelijk de hele markt en heeft recent een nieuwe geldverstrekker toegevoegd. Dit is direct één van de voordeligste partijen in de markt! Wij geven 5 redenen om voor deze aanbieder te kiezen.

5 redenen om te kiezen voor een Woonnu hypotheek

1. Laagste hypotheekrente van Nederland 2020

Doordat Woonnu een flinke rentekorting koppelt aan het energielabel van je huis, geldt: hoe groener het label, hoe hoger de korting! Zo bieden zij op dit moment een hypotheekrente voor 20 jaar vast met NHG voor 1,18% (december 2020)! Wil je liever een hypotheek zonder NHG, dan kun je tot 100% van de marktwaarde, een rente krijgen van 1,79% voor 20 jaar vast. Goed om te weten: de rentekorting kan oplopen wanneer je tijdens de looptijd van jouw hypotheek, het huis verder verduurzaamt en je dus een beter energielabel bereikt. Hallo nóg lagere maandlasten!

2. Gratis energierapport

Voor nieuwe klanten wordt kosteloos een energierapport opgemaakt. Dit is een op maat gemaakt rapport over hoe jouw woning kunt verduurzamen en daardoor jouw energielabel kunt verbeteren. Hierbij krijg je een indicatie van de investering, terugverdientijd, rentekorting én geschatte waardevermeerdering van je koophuis.

3. Overwaarde opnemen óók mogelijk!

Ok, rentekorting krijgen om de maandlasten te verlagen klinkt aantrekkelijk. Maar wat als je al in een huis met A label woont of niet wil verduurzamen? Ook dan kan deze partij een goede match voor jou zijn! Helemaal als je overwaarde wilt opnemen. Woonnu biedt verschillende mogelijkheden waardoor jij de overwaarde ook voor andere doeleinden dan de woning kunt gebruiken. Denk aan het helpen van de kinderen, een aanvulling op jouw pensioen, of wellicht een andere investering. Bespreek je opties met onze adviseurs!

4. Experts in duurzaamheid

Woonnu hypotheken staat als partij vooraan op het gebied van verduurzamen. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen jou hierover adviseren. Ook kunnen ze je helpen met het uitvoeren van de duurzame maatregelen en het aanvragen van eventuele subsidies. Zo kun jij makkelijk én inzichtelijk aan de slag!

5. Goed, snel en duidelijk acceptatieproces

Niets is vervelender dan lang wachten op goedkeuring van de bank. Academica zorgt samen met Woonnu voor een snelle en correcte afhandeling van jouw hypotheek en geeft duidelijk inzicht in dit proces. Wij nemen jou het werk uit handen, zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe, duurzamere woning én jouw voordelige hypotheek!

Op zoek naar de voordeligste hypotheek? Kies Academica!

Wij vergelijken alle geldverstrekkers in de markt voor de laagste rentes én beste voorwaarden. Zo ben je verzekerd van de voordeligste hypotheek in jouw situatie, ongeacht bij welke aanbieder deze afgesloten wordt! Bel 078 648 14 80 of vul je gegevens in. Eén van onze adviseurs neemt dan razendsnel contact met je op voor een gratis inventarisatiegesprek.

Heb je een vraag? Bel ons!