rekenmachine en houten huisje

Verhuizen of hypotheek openbreken: in één klap besparen!


7.267 keer gelezen

Zit jij de komende jaren nog hartstikke vast aan je oude hypotheek? Denk jij dat een lage rente er voor jou niet in zit? Dan kan verhuizen of tussentijds je hypotheek ‘openbreken’ wel eens de oplossing zijn…

Verhuizen: nieuwe hypotheek!

Ondanks dat je al een hypotheek hebt, kun je gewoon verhuizen. Het voordeel daarvan is dat je in één klap van je oude hypotheek af bent: die los je af met de verkoop van je huis. En dat betekent niet alleen een nieuwe hypotheek: ook kun je eindelijk profiteren van die lage hypotheekrente waar iedereen het al jaren over heeft. Bovendien pak je nu ook nog de lage huizenprijzen mee!

Hypotheek openbreken of oversluiten

Wil je (voorlopig) niet verhuizen, maar wel een lagere hypotheek? Ook dat kan!  Je kunt je hypotheek tussentijds altijd openbreken of oversluiten. Laat je niet bang maken door boetes of hoge kosten die hieraan vastzitten. De boete voor het oversluiten van je hypotheek verdien je vaak terug met het geld dat je maandelijks op je hypotheeklast kunt besparen. Tip: vraag altijd om onafhankelijk advies bij deze rekensom. Dan kom je er snel genoeg achter wat het openbreken van je hypotheek je écht oplevert.

Onafhankelijk advies

Verhuizen of je hypotheek openbreken is een beslissing waar je misschien over twijfelt. Wat kun je doen om de keuze makkelijker te maken? Onafhankelijk advies inwinnen! Een professional kijkt (en rekent!) met je mee. Tijd om jouw mogelijkheden op papier te laten zetten. Je zult zien dat er meer mogelijk is dan je denkt.

Geef er een klap op!

Bel 078 648 14 18 voor onafhankelijk advies en profiteer ook van die lage hypotheekrente! Of laat hieronder je gegevens achter.

Heb je een vraag? Bel ons!