Vleugel vliegtuig in lucht

Tweede huis kopen met overwaarde [ 5 huizen in het buitenland! ]


38.455 keer gelezen

Deze zomer ook zo genoten van de tropische temperaturen in Nederland? Dat wil je natuurlijk het liefst ieder jaar wel! Heb je overwaarde? Dan kán je die inzetten om een tweede huis te kopen in het buitenland. Wij geven je alvast 5 voorbeelden en laten zien welk budget je hiervoor nodig hebt!

5 x een tweede huis om te kopen in het buitenland!

De prijzen voor een tweede huis in het buitenland lopen uiteen. Van een prachtvilla op Bali voor iets meer dan € 100.000, tot een appartement in Alicante voor slechts € 18.000. Bekijk hieronder 5 opties. 

Bali – Indonesië [€ 109.000] 

Een villa met zwembad, 4 slaapkamers en 3 badkamers. Daar betaal je in Nederland al snel een paar ton voor. In Bali vind je zo’n stulpje al voor € 109.000. Let wel: dit is de prijs exclusief grond en zwembad. Maar ook die kosten liggen in Indonesië gelukkig een stukje lager dan bij ons. 

Alicante – Spanje [€ 18.000] 

Oke, het is geen villa zoals in Bali. Maar dit appartement in Alicante laat wel zien dat een tweede huis voor ieders budget bereikbaar is! Voor € 18.000 krijg je een eenvoudig klusappartement met 3 slaapkamers. Centraal gelegen. Jouw toekomstige toevluchtsoord naar het zonnige zuiden? 

Mykonos – Griekenland [€ 1.000.000] 

Mykonos, ook wel het Ibiza van Griekenland genoemd. En dat is ook te zien aan de prijzen! Voor € 1.000.000 heb je een appartement in Mykonos stad. Je krijgt 3 slaapkamers, 3 badkamers en een grote woonkamer met openslaande deuren naar een fantastisch terras, dat uitkijkt over het pittoreske stadje! Een flinke investering, maar dan heb je ook wat!

Roquebrune-Cap-Martin – Frankrijk (Provence) [€ 69.000.000] 

Deze villa is een sprookje. Word jij eigenaar? Dan beschik je over 5 verschillende gebouwen: de hoofdvilla, twee gasthuizen, een groot tuinhuis en een zwembad, inclusief poolhouse. Je kijkt uit over Cap-Martin en Monaco. En de tuin is maar liefst 10.000 m2. De kans dat je hier kan gaan wonen met jouw overwaarde is érg klein. Ter vergelijking: het duurste huis dat op dit moment te koop staat op Funda is ‘slechts’ € 15.750.000. Maar dromen mag altijd toch? 

Ligurië – Italië [€ 55.000] 

Dan is dit exemplaar weer iets beter te betalen! Een studio van 20m2 tégen de Franse grens aan, vlakbij Nice. Vlakbij de zee, het strand én de bergen. Klein maar fijn. Goed onderhouden en voorzien van airconditioning. Een prima investering, want ook huurders zullen blij worden van deze locatie. 

Overwaarde? Wij helpen je aan je tweede huis!

Heb je overwaarde op je woning en wil je daarvan een huis kopen in het buitenland? De voorbeelden hierboven laten zien: voor ieders budget is er iets mogelijk! Bel nu naar Academica 078 648 14 18. Wij zoeken précies voor je uit wat jouw budget is en welke mogelijkheden er voor jou zijn!

Heb je een vraag? Bel ons!