gebouw met gouden dak

Supersnel je hypotheek regelen? 4 gouden tips!


11.887 keer gelezen

Hypotheek nodig op korte termijn en profiteren van de lage hypotheekrentes? Dan wil je niet achter in de rij aansluiten. Op dit moment is het erg druk bij banken. De gemiddelde wachttijden zijn enorm opgelopen. Hoe je toch snel je hypotheek kunt regelen? 4 gouden tips!

4 tips voor een supersnelle hypotheek!

Tip 1: Weet wat je kan lenen

Jij ziet die lage hypotheekrentes van nu en denkt: ja, ik wil hier ook van profiteren en ik ben écht toe aan een nieuwe hypotheek. De eerste stap is dan om te laten berekenen hoeveel hypotheek je kunt krijgen. Door een goede voorbereiding kun je later in het proces veel tijdwinst boeken en snel je hypotheek afsluiten. Hypotheek berekenen? Dat kan snel online via onze maximale hypotheek berekentool. Wil je het exact weten? Schakel Academica in. Wij rekenen het graag voor je uit. Samen met jou brengen we je financiële situatie en wensen in kaart. Dit kan bijna altijd op dezelfde dag plaatsvinden!

Tip 2: Ga voor onafhankelijk advies voor meer snelheid!

Nu je weet dat je genoeg kan lenen, wil je vast zo snel mogelijk je hypotheek afsluiten. Dé gouden tip: schakel onafhankelijk hypotheekadvies in. Dan worden de laagste hypotheekrentes en voorwaarden voor je in de markt vergeleken. Dit bespaart je veel tijd, want je hoeft dan zelf niet alle partijen te vergelijken, meerdere afspraken bij banken te plannen, telefoontjes te plegen en ga zo maar door. Academica doet dat graag voor jou!

Tip 3: Documenten verzamelen = ultieme tijdwinst

Bij een hypotheek regelen hoort papierwerk. Denk hierbij aan een werkgeversverklaring, loonstrook en een geldig legitimatiebewijs. Lever je iets niet goed, of te laat aan? Grote kans dat je hierdoor tijd verliest en minder snel je hypotheek kan regelen. Zorg er daarom voor dat je alle documenten op tijd en volledig aanlevert. Weet je niet goed wanneer en welke documenten je moet opsturen? Geen zorgen. Jouw hypotheekadviseur van Academica begeleidt je hier goed in en vertelt je precies welke documenten allemaal nodig zijn.

Tip 4: Laat Academica je hypotheek regelen

Academica heeft ruim 40 jaar ervaring. Hierdoor hebben we een efficiënte, zorgvuldige werkwijze ontwikkeld, waardoor jouw hypotheekaanvraag snel verwerkt wordt. Ook hebben we korte lijntjes met banken. Door de juiste geldverstrekker te kiezen met op dat moment de snelste verwerkingstijd, kunnen we er voor zorgen dat jouw hypotheekdossier veel sneller akkoord komt dan bij andere geldverstrekkers. Hierbij is de kwaliteit natuurlijk gegarandeerd!

Hypotheek? Neem contact op!

Wacht niet langer en neem contact op met Academica. Bel 078 648 14 80 of laat hieronder je gegevens achter. Wij bekijken wat er mogelijk en haalbaar is. Goed om te weten: het eerste gesprek is altijd kosteloos!

Heb je een vraag? Bel ons!