top van appartementcomplex

Onafhankelijk advies? Dat levert je geld op!


11.201 keer gelezen

Jij gaat voor een nieuw huis én een passende hypotheek… Wat doe je? Ga je naar je bank of kies je voor persoonlijk en onafhankelijk hypotheekadvies?

Feit: de meeste Nederlanders kiezen voor persoonlijk advies van een onafhankelijk hypotheekadviseur (onderzoek AFM). Een kleine minderheid kiest nog maar voor het advies van een bank. Hieronder lees je waarom.

Nadelen hypotheekadvies via bank:

  • Bij een bank kun je alleen de hypotheek van de bank krijgen. Is de concurrent goedkoper? Dat prijst de bank natuurlijk niet aan!
  • De kans dat hun hypotheek ook het best bij jouw situatie past, is daarom niet heel groot.
  • Banken bieden zelden de laagste hypotheekrente.

Voordelen onafhankelijk advies:

  • Alle hypotheekrentes in de markt worden vergeleken. Zo weet jij zeker dat je de laagst mogelijke rente voor jouw situatie krijgt.
  • Advies is persoonlijk. Haal je boekhouding maar uit de kast! Een adviseur pluist precies uit wat het beste bij jou past.
  • Een adviseur neemt alle tijd voor je: tijdens een persoonlijk gesprek kun jij ál je vragen stellen, op een tijdstip en locatie die jou schikken!

Je hypotheek: dat moet in één keer goed

Een hypotheek is niet zomaar een boek of jurkje dat je online bestelt. Het gaat om veel geld én je zit er de komende jaren nog wel even aan vast! Spannend? Je hoeft je geen zorgen te maken als jij je goed laat adviseren, en gaat voor een hypotheek die helemaal bij je past.

Zeg je ja tegen onafhankelijk advies?

Bel 078 648 14 18 voor een afspraak met een van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Of stuur ons een bericht. We duiken je financiële situatie in, zodat je de best passende en voordeligste hypotheek krijgt.

Heb je een vraag? Bel ons!