GardenPod: de perfecte thuiswerkoplossing?


7.781 keer gelezen

Vijf dagen op kantoor is niet langer de norm. Kun jij je na 2 dagen aan de keukentafel nog maar lastig concentreren? En heb je niet de luxe dat je een kamer over hebt die je kunt ombouwen tot thuiskantoor? Misschien is de GardenPod de oplossing!

Wat is een GardenPod?

De GardenPod is een bijgebouw in de tuin dat je kunt gebruiken als werkruimte. Heb je niet voldoende ruimte in je woning, maar wel in de tuin? Of wil je wonen en werken graag meer gescheiden houden? Dan kan een tuinkantoor, zoals de GardenPod een goede oplossing zijn.


Bron: GardenPod

De voor- en nadelen van een tuinkantoor

Niet in huis, maar aan huis werken. Het is relatief eenvoudig te realiseren. Maar wat zijn nu precies de voor- en nadelen van zo’n GardenPod? Wij zetten ze voor je op een rij.

Voordelen:

 • Gescheiden wonen en werken.
 • Niet direct je hele huis verbouwen om extra werkruimte te creëren.
 • Geplaatst binnen 2 maanden.
 • In de meeste gevallen geen bouwvergunning nodig.
   

Nadelen:

 • Een GardenPod neemt ruimte van je tuin in.
 • Een bijgebouw is inbraakgevoeliger.
 • Het kost meer energie en geld dan het omtoveren van een kamer in huis naar een werkplek.
   

Een GardenPod financieren

Voor de standaard modellen van GardenPod betaal je tussen de 19.500 en 44.500 euro. Daarnaast kan je nog kiezen voor extra’s opties, zoals zonnepanelen. Houd ook rekening met kosten voor het aanleggen van een eventuele fundering, elektriciteit, riolering en de inrichting.

Tip: gebruik de overwaarde van je woning om een tuinkantoor aan te leggen in je tuin. Meer weten? Bel 078 648 14 80 of laat je gegevens hieronder achter. Wij kijken graag mee naar jouw mogelijkheden om een GardenPod te financieren.

Heb je een vraag? Bel ons!