Dit zijn de trendkleuren van 2021


9.977 keer gelezen

Kan de muur van jouw woonkamer, hal of slaapkamer wel een nieuwe verflaag gebruiken, of wil je gewoon eens wat anders? Dan kan je verdwalen in de enorme hoeveelheid kleurstalen bij de bouwmarkt! Welke kleur kies je dan? Wij delen de 3 opvallendste kleurtrends muurverf 2021.

Trendkleur 1: bruin

De kleur bruin maakt een comeback! Beige, taupe, greige, mokka en chocoladebruin, het mag allemaal! Zo kwam Flexa met ‘Brave Ground’ als trendkleur 2021, een neutrale bruintint. Ook de bouwmarkt Karwei koos voor een soortgelijke tint als hun eigen trendkleur van het jaar. Namelijk ‘Sandstone Beige’. Deze natuurlijke tinten geven een warme, rustige uitstraling. Helemaal wanneer je ze combineert met natuurlijke materialen als linnen, hout, leer, wol en katoen.

Trendkleur 2021 bruin

Trendkleur 2: pastel

Denk je bij pastel direct aan zoet en romantisch? Niet nodig! Met pastel kan je veel kanten op. Combineer bijvoorbeeld verschillende pasteltinten met nude en zachte crème tinten voor een mooi subtiel interieur. Hou je wel van een tikje artistiek? Ga dan voor een mix van verschillende pasteltinten en voeg een felle kleur als accent toe. Kies voor meubels met strakke lijnen, om voor een stoere uitstraling zorgen.

Trendkleur 2021 pastel

Trendkleur 3: geel

De zomer in je bol? Geel is de trendkleur van de zomer 2021! Pastelgeel, maisgeel of citroengeel. De kleur geel zorgt voor positieve vibe én energie. Het is daarom slim om deze kleuren te vermijden in de slaapkamer of babykamer. Gebruik ze eerder in de woonkamer, keuken of in de hal. Mix de trendkleur geel met natuurlijke materialen voor een fijne sfeer.

Trendkleur 2021 geel

Een verbouwing? Ontdek jouw mogelijkheden!

Leuk, die trendkleuren 2021. Maar heeft jouw woning meer dan een nieuw likje verf nodig? Zoals een grotere verbouwing? Of ben je op zoek naar een nieuwe woning? Ontdek wat jouw mogelijkheden zijn, en plan een gratis adviesgesprek in. Bel 078 648 14 80 of laat hieronder je gegevens achter.

Heb je een vraag? Bel ons!