man met laptop en telefoon op de bank

Coronavirus en jouw afspraak bij Academica


13.625 keer gelezen

Het coronavirus houdt ons al een tijdje bezig. We begrijpen dat dit ook bij jou veel vragen en onzekerheid oproept. Maar dit is voor heel veel mensen juist ook de tijd waarin financiële zekerheid gewenst is. Daarom gaan onze adviesgesprekken gewoon door. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Maar wat betekent dit voor jou en jouw hypotheek bij Academica?

Alle afspraken gaan door

Je kunt jouw afspraak gewoon bij ons plannen. Juist in deze onzekere tijden zetten wij al onze adviseurs in, om je zo snel mogelijk te helpen wanneer je jouw hypotheek tegen de laagste rente wilt vastzetten.

(Video)bellen

In deze tijden gaat veiligheid boven alles. Vandaar dat nu alle afspraken met onze adviseurs telefonisch zullen zijn. Voor ons geen enkel probleem! Inmiddels hebben we heel veel hypotheekaanvragen op afstand afgerond. Contact met onze adviseurs blijft persoonlijk: of dit nu zoals normaal bij jou aan de keukentafel plaatsvindt, of zoals nu via de telefoon. Wij staan voor je klaar!

Meer hypotheekaanvragen dan ooit

De afgelopen maanden was het aantal hypotheekaanvragen ongekend hoog. In vergelijking met het gemiddelde aantal aanvragen in maart en april vorig jaar, lag het aantal aanvragen in 2020 tijdens deze maanden aanzienlijk hoger. Veel mensen willen nu zekerheid en nog profiteren van de lage hypotheekrente , voordat rentes nóg verder stijgen. Dit betekent ook dat wachttijden bij geldverstrekkers zijn opgelopen. 

Doorlooptijd bij Academica

Bij Academica hebben we niet te maken met wachttijden. Jouw afspraak met een van onze adviseurs kan nog steeds op zeer korte termijn worden gepland. 

Doorlooptijd externe partijen

Waar we afhankelijk zijn van externe partijen bij het regelen van jouw hypotheek, doen we er alles aan om de doorlooptijden te beperken. Dit geldt voor zowel de afspraken met hypotheekaanbieders, taxateurs, als afspraken bij de notaris. Hiervoor gebruiken we ons eigen netwerk. Natuurlijk houden we belangrijke data scherp in de gaten. We doen er alles aan om hypotheekdossiers met prioriteit als eerste te laten passeren. 

Jouw adviesgesprek in 3 stappen

Stap 1: Plan je gratis gesprek

Bel ons vandaag nog op 078 648 14 80 om een afspraak te plannen, of laat je direct doorverbinden met een adviseur wanneer dit jou uitkomt.

Stap 2: Persoonlijk hypotheekadvies via de telefoon

Wij bellen je op het afgesproken tijdstip, zodat jij in alle rust met één van onze onafhankelijk hypotheekadviseurs kan spreken. We bespreken alle mogelijkheden in jouw situatie, met bijbehorende berekeningen. Zo heb jij een goed overzicht van eventuele maandlasten en andere kosten. Ook nemen we ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Stap 3: Adviseur stuurt je een bevestiging

Na afloop van het persoonlijke gesprek zal jouw adviseur je een bevestiging sturen van wat er besproken is. Daarna wordt er weer contact opgenomen om de hypotheek verder af te handelen.

Vragen?

Een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Maar telefonisch zijn we gewoon bereikbaar zoals je van ons gewend bent. We helpen je in alle gevallen zo snel mogelijk. 

Heb je een vraag? Bel ons!