man met laptop en telefoon op de bank

Coronavirus en jouw afspraak bij Academica


2.870 keer gelezen

Het coronavirus houdt heel de wereld bezig. We begrijpen dat dit ook bij jou veel vragen en onzekerheid oproept. Maar dit is voor heel veel mensen juist ook de tijd waarin financiële zekerheid gewenst is. Daarom gaan onze adviesgesprekken gewoon door. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Maar wat betekent dit voor jou en je afspraak met één van onze adviseurs?

Alle afspraken gaan door

Je kunt gewoon jouw afspraak bij ons plannen. Juist in deze onzekere tijden zetten wij al onze adviseurs in, om je zo snel mogelijk te helpen wanneer je jouw hypotheek tegen de laagste rente wilt vastzetten.

Telefonische afspraak

In deze tijden gaat veiligheid boven alles. Vandaar dat nu alle afspraken met onze adviseurs telefonisch zullen verlopen. Voor ons geen enkel probleem! Inmiddels hebben we al vele hypotheekaanvragen op afstand afgerond. Contact met onze adviseurs blijft persoonlijk: of dit nu zoals normaal bij jou aan de keukentafel plaatsvindt, of zoals nu via de telefoon. Wij staan voor je klaar!

Ook hypotheekaanvragen stromen door

Hoewel veel bedrijven stil liggen, geldt voor het aanvragen van hypotheken en andere geldzaken dat kantoren “gewoon geopend” blijven. Juist nu is het belangrijk dat deze zekerheid blijft bestaan. Je hoeft je dan ook geen zorgen te maken dat jouw aanvraag blijft liggen, of niet op tijd wordt afgerond.

Jouw adviesgesprek in 3 stappen

Stap 1: Plan je gratis gesprek

Bel ons vandaag nog op 078 648 14 80 om een afspraak te plannen, of laat je direct doorverbinden met een adviseur wanneer dit jou uitkomt.

Stap 2: Persoonlijk hypotheekadvies via de telefoon

Wij bellen je op het afgesproken tijdstip, zodat jij in alle rust met één van onze onafhankelijk hypotheekadviseurs kan spreken. We bespreken alle mogelijkheden in jouw situatie, met bijbehorende berekeningen. Zo heb jij een goed overzicht van eventuele maandlasten en andere kosten. Ook nemen we ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden.

Stap 3: Adviseur stuurt je een bevestiging

Na afloop van het persoonlijke gesprek zal jouw adviseur je een bevestiging sturen van wat er besproken is. Daarna wordt er weer contact opgenomen om de hypotheek verder af te handelen.

Vragen?

Een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Dat betekent optimale bereikbaarheid! We helpen je in alle gevallen zo snel mogelijk. 

Heb je een vraag? Bel ons!