Man en vrouw op bank

5 redenen voor een gratis gesprek met Academica!


2.624 keer gelezen

Loop jij al een tijdje rond met mooie plannen? Een nieuwe woning, die verbouwing… Of wil je eindelijk eens die te hoge hypotheekrente bij het grofvuil zetten? Ga erachteraan! Laat je adviseren. Academica biedt jou een gratis eerste gesprek aan. En daar kun jij om deze 5 redenen flink van profiteren!

1.    Wat, kan niet? Wij halen het maximale uit je hypotheek

Of je nu een nieuw huis wilt kopen, je woning gaat verbouwen of misschien wilt oversluiten: je hypotheek is bepalend. Vaak wordt snel gezegd dat iets niet mogelijk is. Maar dat is niet zo bij Academica! Bij ons is er meer mogelijk en we zetten graag net een tandje bij, zodat jij de beste hypotheek krijgt! Als je een gratis gesprek aanvraagt, weet je gauw wat er mogelijk is! 

2.    Jij krijgt onafhankelijk advies

Je zult je misschien afvragen waarom dat belangrijk is. Het is eigenlijk heel simpel: wij hebben er geen baat bij als je voor een bepaalde hypotheekverstrekker kiest. Wij zijn er maar voor 1 partij: dat ben jij. Zo weet je zeker dat we alleen uit jouw belang handelen. We bespreken jouw wensen, financiële situatie en toekomstplannen. Op basis daarvan brengen we advies uit.

3.    Wij vergelijken alle aanbieders: hallo beste hypotheek!

Het is lekker makkelijk om voor je hypotheek naar je eigen bank gaan. Maar dan weet je niet of je de laagste rente krijgt, ook gezien de rente over de gehele looptijd. Een bank biedt namelijk bijna altijd alleen eigen producten aan en vaak niet de laagste rente die in de markt verkrijgbaar is. Klop je bij Academica aan? Dan kan je opgelucht ademhalen. Wij vergelijken ruim 50 verschillende partijen voor de laagste rentes en beste voorwaarden. En bij die partijen zit natuurlijk ook jouw eigen bank. 

4.    Je kan vertrouwen op bijna 40 jaar hypotheekervaring

Academica is één van de grootste onafhankelijke hypotheekpartijen in Nederland. Al bijna 40 jaar zijn we succesvol bezig en hebben we vele duizenden klanten geholpen aan een nieuwe hypotheek om dromen te verwezenlijken. Of de maandlasten drastisch te verlagen. Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 (bijna 2000 reviews). 

5.    Afspraak waar en wanneer je wilt!

Wat kun je van Academica verwachten? Iedereen kan een gratis oriëntatiegesprek aanvragen voor informatie of advies. Een adviseur met veel ervaring komt dan bij jou langs. Waar en wanneer jij wilt! Dat kan dus overdag op je werk, maar ook ’s avonds bij jou thuis. De adviseur weet juist die zaken te belichten, die je bij anderen wellicht niet te horen krijgt. Uiterlijk één werkdag na het gesprek krijg je per e-mail een samenvatting en uitwerking toegestuurd. Je kunt dus direct aan de slag!

Gratis gesprek aanvragen? Neemt contact op!

Zet die mooie plannen om in werkelijkheid! Bel 078 648 14 18 of laat hieronder je gegevens achter. Onze adviseurs staan klaar om jou te helpen!

Heb je een vraag? Bel ons!