Man en vrouw op bank

5 redenen voor een gratis gesprek met Academica!


15.699 keer gelezen

Loop jij al een tijdje rond met mooie plannen? Een nieuwe woning, die verbouwing… Of misschien nu nog profiteren van de lage hypotheekrentes voordat ze nog verder stijgen? Onderneem nu actie! Laat je adviseren. Academica biedt jou een gratis eerste gesprek aan. En daar kun jij om deze 5 redenen flink van profiteren!

1. Haal het maximale uit je hypotheek

Of je nu een nieuw huis wilt kopen, je woning gaat verbouwen of misschien wilt oversluiten: een hypotheek die aansluit bij jouw wensen is bepalend. Vaak wordt snel gezegd dat iets niet mogelijk is. Maar Academica denkt in oplossingen in plaats van problemen! Bij ons is er meer mogelijk en we zetten graag net een tandje bij, zodat jij de beste hypotheek krijgt. Als je een gratis gesprek aanvraagt, weet je gauw wat er mogelijk is!

2. Jij krijgt onafhankelijk advies

Je zult je misschien afvragen waarom dat belangrijk is. Het is eigenlijk heel simpel: wij hebben er geen baat bij als je voor een bepaalde geldverstrekker kiest. Wij zijn er maar voor 1 partij: dat ben jij. Zo weet je zeker dat we alleen in jouw belang handelen. We bespreken jouw wensen, financiële situatie en toekomstplannen. Op basis daarvan brengen we maatwerk hypotheekadvies uit.

3. Wij vergelijken alle aanbieders: hallo laagste rente!

Het is lekker makkelijk om voor je hypotheek naar je eigen bank gaan. Maar krijg je dan wel het beste aanbod uit de markt? Een bank biedt namelijk bijna altijd alleen eigen producten aan en vaak niet de laagste hypotheekrente die verkrijgbaar is. Helemaal over de gehele looptijd gezien. En nu de rentes de afgelopen weken gestegen zijn, zien we nóg grotere verschillen tussen geldverstrekkers. Klop dus aan bij Academica! Wij vergelijken ruim 50 verschillende partijen voor de laagste rentes en beste voorwaarden. Dat scheelt jou enorm veel tijd en energie!

4. Je kan vertrouwen op bijna 40 jaar hypotheekervaring

Academica is één van de grootste onafhankelijke hypotheekpartijen in Nederland. Al bijna 40 jaar zijn we succesvol bezig en hebben we vele duizenden klanten geholpen aan een nieuwe hypotheek om dromen te verwezenlijken. Of de maandlasten drastisch te verlagen.

5. Afspraak wanneer het jou uitkomt!

Iedereen kan een gratis oriëntatiegesprek aanvragen voor informatie of advies. Op dit moment gebeuren deze gesprekken telefonisch. Geef aan wanneer het jou het beste uitkomt en een adviseur met veel ervaring geeft je dan een belletje. ’s Ochtends, ’s middags of ’s avonds: maakt ons niet uit. Daarnaast is beeldbellen ook mogelijk! Onze adviseur weet vaak zaken te belichten, die je bij anderen wellicht niet te horen krijgt. Uiterlijk één werkdag na het gesprek krijg je per e-mail een samenvatting en uitwerking toegestuurd. Je kunt dan snel verder en profiteren van de laagste hypotheekrente!

Gratis gesprek aanvragen? Neemt contact op!

Zet die mooie plannen om in werkelijkheid! Bel 078 648 14 80 of laat hieronder je gegevens achter. Onze adviseurs staan klaar om jou te helpen!

Heb je een vraag? Bel ons!