5 opvallende huizen in 2020


10.029 keer gelezen

Het einde van het jaar komt in zicht. 2020 is een bijzonder jaar, met ook bijzondere huizen die op de woningmarkt verschenen. Hier blikken we graag nog even op terug! Deze 5 opvallende, bijzondere en originele huizen kwamen in 2020 op de woningmarkt.

1. Museum in Winschoten

In het centrum van Winschoten, ligt dit opvallende woon-winkelpand. De kasteelachtige buitenkant doet misschien anders vermoeden. Maar als je eenmaal de moderne, kleurrijke deuren van het pand binnenstapt, kijk je je ogen uit. Niet alleen in de expositieruimte, maar ook in het woongedeelte waan je jezelf in een heus museum. De prijs: 995.000 euro.

Museum Winschoten

2. Watertoren in Goes

Niet voor mensen met hoogtevrees, maar uniek is deze watertoren zeker. De Goes Watertoren is gebouwd in 1912 en nu opgedeeld in drie luxe appartementen. Je woont op 60 meter hoogte. Ideaal voor wie fit wil blijven, je kunt omhoog met de trap! Iets minder sportief? Er is ook een lift. ;) De hoogte zorgt in ieder geval voor een prachtig uitzicht over het Zuid-Bevelandse landschap en Ooster- en Westerschelde. De prijs: 399.000 euro. En bij serieuze belangstelling kan je hier zelfs een nacht proefslapen!

Watertoren Goes

3. Kleurrijk in Amsterdam

Voor wie dol is op kleur, onlangs kwam deze unieke en zeer bijzondere halfvrijstaande villa te koop. Van buiten lijkt dit misschien niets bijzonders, maar het heeft een opvallend interieur naar ontwerp van Bernie Dekker en architect Heiko Hulsker. Een kleurrijk geheel, met als echte eyecatcher de geel met paarse keuken! Voor deze explosie aan kleur in je leven moet je ook flink je portemonnee opentrekken, de villa kost ruim 5 miljoen euro.

Kleurrijk Amsterdam

4. Kasteel in Schin op Geul

Via een prachtige oprijlaan overkoepeld door lindebomen, rijd je via een tussenbrug het eiland op waarop kasteel Schaloen omstreeks 1200 is gebouwd. Met een landgoed van ongeveer 10.000 m2 blijft er weinig te wensen over. En je buren wonen ook op stand, je woont hier namelijk tussen twee andere kastelen. Via de siertuin loop je zo naar rivier de Geul. De prijs: 3.955.000 euro. Mocht je nog budget over hebben, de bijgebouwen, het poortgebouw, tiendschuur en economiegebouw zijn apart bij te kopen.

Kasteel Schin op Geul

5. Futuristisch in Beekbergen

Liever iets moderner? Dan is deze futuristische villa misschien wat je zoekt. De villa is gerealiseerd in 2007 onder architectuur van Ir. Ger Kengen en heeft al diverse prijzen gewonnen. De villa is vanaf de openbare weg niet zichtbaar en ligt dan ook midden in een bosrijk perceel van bijna 2,5 hectare eigen grond. Je kunt dus verdwalen op je eigen terrein! ;) Je huis teruggevonden? Neem dan een duik in het zwembad op de bovenste verdieping. De prijs: 2.299.000 euro.

Futuristisch Beekbergen

Op zoek naar jouw droomhuis? Bel Academica

Maak jij van 2020 ook een bijzonder jaar en koop jij nog jouw droomhuis? Wat je woonwensen ook zijn, wij kijken graag met je mee naar jouw financiële mogelijkheden. Nu of in 2021! Bel 078 648 14 80 om een gratis eerste gesprek in te plannen. Of vul het formulier hieronder in.

Heb je een vraag? Bel ons!