Nieuwbouwproject Overijssel 2021

5 nieuwbouwprojecten in Nederland 2021: Zuid-Holland, Friesland, Noord-Holland, Gelderland en Overijssel!


10.865 keer gelezen

Nieuwbouwwoningen zijn in Nederland erg populair. Zo steeg de woningvoorraad door nieuwbouw vorig jaar met maar liefst 69.300 woningen (bron: CBS)! En er staan nog meer nieuwbouwprojecten in op de planning in 2021. Benieuwd waar er nog woningen beschikbaar zijn? Wij zetten 5 gave nieuwbouwprojecten door heel Nederland voor je op een rijtje!

1. De Maasbode – Nieuwbouwproject Rotterdam, Zuid-Holland

  • Aantal woningen beschikbaar eind april: 46
  • Vraagprijs: €299.000 tot €1.795.000

nieuwbouwproject rotterdam zuid-holland
Bron: Funda

Wonen in hartje Rotterdam, maar toch de knusheid ervaren van een buitenwijk? Dit is je kans! Dit nieuwbouwproject in Zuid-Holland biedt 3-laagse woningen en laat je het huisje-boompje-beestje-gevoel ervaren in de binnenstad. En je krijgt er een fenomenaal uitzicht bij cadeau! Extra bijzonder: op de plek waar de Maasbode komt, zat vroeger het dagblad Maasbode. Een iconische plek van sociaal contact. En dat is precies wat deze plek weer gaat worden. De verkoop is al gestart, dus neem snel een kijkje!

2. StadsDock – Nieuwbouwproject Dokkum, Friesland

  • Aantal woningen beschikbaar eind april: 8
  • Vraagprijs: €252.500 tot €427.500

nieuwbouwproject nederland friesland 2021
Bron: Funda

Altijd al gedroomd om wakker te worden met een kopje koffie aan het water? Mét uitzicht op de karakteristieke molens van Nederland? Dan zit je bij nieuwbouwproject StadsDock helemaal op de juiste plek! In Noord-Friesland worden 10 luxe, halfvrije woonhuizen gebouwd én komen er 12 kavels in de vrije sector bij. Rondom de woningen zal alleen bestemmingsverkeer zijn, zodat jij in alle rust kan genieten. De verkoop is al gestart, dus wees er snel bij!

3. Park de Velst – Nieuwbouwproject Heemskerk, Noord-Holland

  • Aantal woningen beschikbaar eind april: 13
  • Vraagprijs: €689.840 - €769.840

nieuwbouwprojecten nederland 2021 noord-holland
Bron: Funda

Op steenworpafstand van de zee, het strand én het centrum? Dat kan bij het nieuwbouwproject Park de Velst in Noord-Holland, uniek door haar bijzondere architectuur. Zo zitten er versieringen en verschillende verbanden in de gevels en licht gekleurde stenen, geïnspireerd op de Maya cultuur. Een groot bijkomend voordeel: door zonnepanelen en een eigen warmtepomp is de woning energieneutraal en krijgt het energielabel A++++. Dit betekent een extreem lage energierekening! De verkoop is al gestart. Verover jij binnenkort één van deze villa’s?

4. Havenkade fase 2 - Nieuwbouwproject Nijmegen, Gelderland

  • Aantal woningen beschikbaar eind april: 18
  • Vraagprijs: €220.000 - €504.500

nieuwbouwprojecten nederland 2021 gelderland
Bron: Funda

Een plekje bemachtigen bij een duurzaam nieuwbouwproject in Nijmegen, de grootste stad van Gelderland? Dat kan bij Havenkade fase 2! Je laat de levendigheid van de Nijmeegse binnenstad achter je en hoort alleen nog maar het golvende water in de Waalhaven. Dit is heerlijk thuiskomen. Ook heeft elk appartement een buitenruimte met een verbluffend uitzicht. Dat is genieten geblazen op mooie zomerse avonden! Ook hier is de verkoop al gestart. Zie jij jezelf hier al zitten?

5. Wonen aan het Dinkeldal – Nieuwbouwproject Losser, Overijssel

  • Aantal woningen beschikbaar eind april: 13
  • Vraagprijs: €425.905 - €590.705

nieuwbouwprojecten nederland 2021 overijssel
Bron: Funda

Wonen tussen de fleurige bloemenweiden, eeuwenoude bossen, mooie heuvels en zandvlaktes in Nederland? Neem dan eens een kijkje bij het Dinkeldal nieuwbouwproject in Overijssel. Een kleinschalig project, met 18 vrijstaande villa’s, 6 bungalows en 6 tweekappers. Elke woning is anders, maar samen geeft het een speels effect in het mooie natuurgebied. Ook wonen op dit rustige, maar luxueuze plekje? Schrijf je dan snel in!

Gratis check nieuwe hypotheek 2021? Neem contact op!

Heb jij een nieuwbouwproject in Nederland op het oog? En wil jij weten wat je hypotheekopties zijn voor een nieuw huis? Bel 078 648 14 80 of laat hieronder je gegevens achter. Wij zijn onafhankelijk en vergelijken alle rentes voor je in de markt, voor de beste voorwaarden!

Heb je een vraag? Bel ons!