Aankoopbegeleiding

Aankoopbegeleiding

Huis kopen met aankoopbegeleiding

Heb je een huis op het oog? Daar doe je niet zomaar een strik omheen. Ga voor aankoopbegeleiding van Academica, zodat je op de meest efficiënte, zorgeloze en voordelige wijze huiseigenaar wordt!

Dit doet Academica voor jou

 • 1. Je budget achterhalen

  Voordat je serieus op huizenjacht kan, moet je eerst weten wat je te besteden hebt. Onze adviseur komt bij je langs en bespreekt met jou je financiële situatie. Wat zijn je mogelijkheden? Wanneer alles in kaart is gebracht, kan je gericht op zoek naar een woning.

 • 2. Gratis voortaxatie uitvoeren

  Woning gevonden? Dan wil je een bod uitbrengen. Maar hoeveel is de woning écht waard? Met onze gratis voortaxatie weet je dat. Ook heb je een indicatie van je openingsbod én maximale hypotheek. Zo voorkom je problemen omtrent de financiering.

 • 3. Voor jouw belangen opkomen

  Academica is onafhankelijk en is maar voor een partij: dat ben jij! Zo sta je sterk tijdens de aankoop van je woning. En je weet zeker dat je goed persoonlijk advies krijgt. Ook voor de laagste rentes zit je bij ons goed: we vergelijken alle hypotheekaanbieders.

 • 4. Stevig onderhandelen

  Nu duidelijk is welk bod je kunt uitbrengen, gaat onze aankoopspecialist met de verkoper onderhandelen over de prijs. Met zijn skills en kennis van de woningmarkt kan je rekenen op de laagst mogelijke koopsom. Goed geregeld!

 • 5. Complexe zaken doorlichten

  Bod geaccepteerd? Dan krijg je een ingewikkelde koopakte voor de kiezen. Geen zorgen! Je adviseur neemt alles grondig met je door. Waar nodig worden voorwaarden bijgeschaafd. Zo kun jij met een gerust hart je handtekening zetten.

 • 6. Rentekorting bij duurzame woning

  Huis verduurzamen? Dan kan je met een duurzaamheidshypotheek korting krijgen op jouw hypotheekrente. Wij vergelijken alle aanbieders en weten precies bij welke partijen jij deze rentekorting kan krijgen. Zo zorgen we voor de beste hypotheek in jouw situatie. Fijn!

Interesse in onze aankoopbegeleiding?

Voor maar 1.495,- inclusief btw kun je gebruikmaken van onze aankoopbegeleiding met alles erop en eraan. De voortaxatie is dus ook inbegrepen. Bel 078 648 14 80 of vul het contactformulier hieronder in. Vandaag nog kunnen we je helpen!

Contact

Academica
Heb je een vraag? Bel ons!